top of page

Om oss

Personlig, imøtekommende og konkurransedyktige.

CN Design startet opp i Larvik i 2019.

Vår visjon er å alltid være imøtekommende og skape gode øyeblikk i andres hjem.

Vi har en svært dyktig grafisk designer som kan hjelpe til med å visualisere dine grafiske visjoner, om det måtte være alt fra et enkelt trykk på en t-skjorte eller en helt ny logo.

Vi hjelper deg med alt det digitale!

 

Vi trykker på alt av tekstil og supplerer en stor menge forskjellige klær, dersom du ikke finner det du trenger, kan du være sikker på at vi kan skaffe det for deg.

 

Hos oss kan både privatpersoner, klubber, bedrifter og organisasjoner i alle størrelser handle. Vi har ingen minsteantall på det som blir produsert hos oss. Bestill det du trenger - Når du trenger det.

 

Alt som bestilles hos oss blir sendt ut fra Larvik, Norge. Med andre ord er det ingen toll dersom du bor i Norge.

Mesteparten av klærne vi trykker på blir produsert i Asia, og alt er Øko-Tex sertifisert. Det er vi som trykker på klærne, kun selve klærne blir produsert utenfor Norge.

 

Normal produksjonstid hos oss er 5-10 virkedager, og vi jobber alltid mot å produsere og sende produktene dere bestiller så rask som mulig.

 

Send oss gjerne en mail eller skriv til oss i chatten eller kontaktskjemaet vårt om dere ønsker en avtale, et pakketilbud eller for en uforpliktende prat.

Screenshot 2022-10-08 at 20.08_edited.png

Nadia Skår

Eier / grafisk designer

Screenshot 2022-10-08 at 20.08_edited.png

Robert Skår

Salgssjef/produksjonssjef

Screenshot 2022-10-06 at 18.08_edited.jpg

Alita

Motivasjonsleder

bottom of page